ZEHRA MUHİTTİN KAVAKLI ANAOKULU ÖZEL GÜNDE ÖZEL MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI...

Zehra Muhittin Kavaklı Anaokulu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü´nde Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrenci ve öğretmenlerini misafir etti.


Eğitim 4.12.2019 00:18:25 1570 0

ZEHRA MUHİTTİN KAVAKLI ANAOKULU ÖZEL GÜNDE ÖZEL MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI...

Zehra Muhittin Kavaklı Anaokulu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü´nde Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrenci ve öğretmenlerini misafir etti. Öğrenciler ilk olarak hep birlikte sabah kahvaltısını yaptılar. Sabah kahvaltısının ardından onlar için hazırlanan pastalarını Kavaklı öğrencileriyle birlikte kestiler. Misafir öğrencilerimiz okulumuz sınıflarına geçerek birlikte zaman geçirdiler. Daha sonra hep birlikte okulumuz öğretmenlerinin hazırlamış olduğu el baskısı çalışması yapıldı.? Hayatı Paylaşmak İçin Engel YOK? adlı el baskısı çalışmasının ardından özel misafirlerimiz için hazırlamış olduğumuz balon ve hediyelerimiz dağıtıldı.

    Öğleci grupta ise Yasemin AKIN öğretmenimizin kardeşi Merve KORKMAZ misafirimiz oldu. Özel misafirimiz öğleci öğrencilerimizin etkinliklerine katılarak birlikte keyifli bir zaman geçirdiler. Gün boyu yapılan etkinliklerle sabahçı ve öğleci grup öğrencilerimizde günün anlam ve önemine ilişkin farkındalık kazandırılmaya çalışıldı. ?´Özel eğitim çağdaş bir eğitimin olmazsa olmazlarındandır´´ ve ?´Hepimiz bir engelli adayıyız´´  bilincinin bütün toplumumuzda oluşması temennisiyle hepimizin 3 Aralık Dünya engelliler günü kutlu olsun.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ