Zeytinliova Anadolu Lisesi´nden Karma Resim Sergisi

Zeytinliova Anadolu Lisesi öğrencilerinin geçen eğitim ve öğretim yılında Görsel Sanatlar Dersi içerisinde elde ettikleri eserleri Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde sergiledi.


Kültür/Sanat 26.10.2015 16:23:53 667 0

Zeytinliova Anadolu Lisesi´nden Karma Resim Sergisi

Zeytinliova Anadolu Lisesi öğrencilerinin geçen eğitim ve öğretim yılında Görsel Sanatlar Dersi içerisinde elde ettikleri eserleri Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde sergiledi. 3 gün açık kalacak serginin açılışı Akhisar Belediye Başkanı Ali Velestin, Okul Müdürü Ali Karakaş, Görsel Sanatlar Öğretmeni Selma Aslan Bedirhanoğlu, Dereköy Ortaokulu Müdürü Senai Yavuz, İmam Hatip Kız Meslek Lisesi ve Adnan Menderes Lisesi Okul Müdürü Nazım Tosun, Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Bülent Özdemir, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile yapıldı.

30 öğrencinin yaklaşık 70 eserini sergilediklerini ifade eden Görsel Sanatlar Öğretmeni Selma Aslan Bedirhanoğlu ?9, 10 ve 11. sınıfları 2014-2015 yılının çalışmaları burada yer almaktadır. Karma Resim Sergisi, Akrelit çalışmasından Guaj çalışmasına, sulu boyadan pastel boyaya, ebru çalışmasından nokta çalışmasına, kadar bir de kara kalem tekniğimiz var. İlk kez okul dışında halka açık bir alanda sergileme yaptık. İnşallah geleneksel hale getirip her yıl sergimizi tekrarlamak istiyoruz? dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ