ZİRAAT ODASI ÜYELERİNE AKARYAKITTA İNDİRİM

Akhisar Ziraat Odası Başkanlığı ve GO Kayalı Akaryakıt istasyonu arasında çiftçilerin indirimli mazottan faydalanabilmeleri amacıyla protokol imzalandı.


Gündem 19.02.2021 16:31:36 1341 0

ZİRAAT ODASI ÜYELERİNE AKARYAKITTA İNDİRİM

Akhisar Ziraat Odası Başkanlığı ve GO Kayalı Akaryakıt istasyonu arasında çiftçilerin indirimli mazottan faydalanabilmeleri amacıyla protokol imzalandı. Protokole göre Ziraat Odası Üyelerine, GO Kayalı akaryakıttan mahallelerde toptan ve peşin motorin ve euromotorin alımlarında satış fiyatı üzerinden çiftçilere %14 iskonto sağlanacağı açıklandı.

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Geçen sene itibariyle başlattığımız anlaşmayı GO Kayalı Akaryakıt ile bu yıl da yeniledik. Çiftçimizin faydasına olacağını düşündüğümüz bu protokol ile motorin, köyündeki deposuna dökme olarak alan çiftçilerimize özel bir fiyattan verilecek. Mazot çiftçimiz için önemli girdi kalemlerinden biri, bu kapsamda çiftçimizin bütçesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Uygun bir oranda anlaştığımızı düşündüğüm GO Akaryakıt Ege Bölge Müdürü Sinan Karaağaç ve Akaryakıt istasyonu sahibi Mustafa Gökhan Kayalı´ ya üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum.? Dedi.

Akaryakıt istasyonu sahibi Mustafa Gökhan Kayalı da: ?Akhisar Ziraat Odası Başkanlığımıza böyle bir hizmeti düşünüp icraata geçirdiği için teşekkür ediyorum. Çiftçimiz için önemli bir protokolü imzaladık, hayırlı olsun  Çiftçilerimiz Ziraat odamızı ziyaret ederek ya da 0236 414 15 50 numaralı telefonu arayarak daya detaylı bilgi alabilirler. ? şeklinde konuştu.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ