ZİRAAT ODASI´NDA VİRÜS MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Çin´in Vuhan kentinde ortaya çıkıp kısa sürede dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs(Covid-19) salgınıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor.


Gündem 9.04.2021 10:27:32 1343 0

ZİRAAT ODASI´NDA VİRÜS MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi Akhisar Ziraat Odası da pandemi sürecinde aralıksız olarak dezenfekte ediliyor. Çiftçilerin, üreticilerin her zaman yanında olan ve onların sorun ve dertleri için gece gündüz demeden gerek odada gerekse sahada aralıksız hizmetlerine devam eden Ziraat Odası, çalışanlarının ve odaya kayıtlı üyelerinin sağlığına da değer gösterip düzenli olarak dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa konu üzerine ?Ülkemizde Covid-19 visürü görülmesinden sonra devletitimizin almış olduğu kararlara uyarak gerek sahada gerekse odamızda personelimiz ile birlikte çiftçimizin sorun ve dertleri için görev yapıyoruz. Odamızda hizmet ederken hem personelimizin hemde odamıza  iş için gelen çiftçilerimizin üreticilerimizin kısacası hepimizin sağlığını ön planda tutmakta bizim  görevimiz.

Son günlerde yine bu virüs vakalarının arttığıını ve hatta mutasyona uğramasından sonra bulaşma riskinin daha da fazla olduğunun duyumlarını almaktayız. Odamızda virüsün olmazsa olmazı olan ve virüsten korunmanın 3 kuralı olarak tanımlanan sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına da harfiyen uyulurken yine odamıza gelen üretici ve çiftçilerimizin hes kodlarıda sorgulanıyor.  

Bu nedenle Ülkemizde Covid-19 virüsünün görülmesinden sonra bizde Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ile görşmemiz sonucu Akhisar Belediyesi Sağlık İşleri ekipleri düzenli olarak her hafta odamıza gelerek odamızı dezenfekte ediyor. Dezenfekte edildikten 10-15 dakika sonra kaldığımızyerden hizmetimize devam ediyoruz. Buda odamıza gelen üretici ve çiftçilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanıyor. İnşallah kısa sürede bu zorlu süreçi bitirip normal günlere döneriz.

Tabi bu zorlu süreci biran önce atlatabilmemiz yine kendi elimizde, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak ve devletimizin almış olduğu kararlara da uyarak bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız.

Bizlere  odamızın dezenfektenlenmesinde her zaman destek olan Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ve çalışanlarına teşekkür ederiz.? dedi.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK