ZİRAAT ODASINDAN TAŞ TOPLAMA MAKİNASI

Akhisar Ziraat Odası üretici ve çiftçiye hizmet için taş toplama makinasını hizmete sunmak için yaptiği ziyaretlerde bilgi alışverişinde bulundu.


Gündem 26.03.2021 13:21:52 1805 0

ZİRAAT ODASINDAN TAŞ TOPLAMA MAKİNASI

Akhisar Ziraat Odası üretici ve çiftçiye hizmet için taş toplama makinasını hizmete sunmak için yaptiği ziyaretlerde bilgi alışverişinde bulundu. Akhisar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AKBUĞA, Başkan vekili Türker SUBAŞI, Meclis Başkanı Şehabettin İNAL ve personeli ile birlikte T.C. Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Akhisar Ziraat Odasının hizmetine sunulan Taş Toplama Makinesinin kullanımına ilişkin olarak Susurluk ve Bandırma Ziraat Odalarına ziyarette bulundu.

Susurluk Ziraat Odası Başkanı Özkan GÜRKÖK´ ün Covid-19 nedeniyle karantinada olmasından dolayı Susurluk Ziraat Odası Genel Sekreteri Seda YILMAZ ile yapılan görüşmede Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılında odanın hizmetine sunduğu taş toplama makinesinin kullanım prosedürü, çiftçiye tahsisi ve ücretleri konuşuldu. Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman DÖNMEZ´ in yurtdışında bulunmasından dolayı katılamadığı görüşmede Bandırma Ziraat Odası Genel Sekreteri Şennur ŞAHAL konukları ağırladı.

Yapılan görüşmeler sonrasında Akhisar Ziraat Odasının kullanımına sunulan taş toplama makinesinin en etkin şekilde üreticinin hizmetine sunulabilmesi için yapılan çalışmaların önümüzdeki günlerde sonuçlanacağı bildirildi.

 


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK