AKHİSAR BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARI DÖRT KOLDAN DEVAM EDİYOR

Akhisar Belediyesi asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


Gündem 16.09.2021 18:53:00 1434 0

AKHİSAR BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARI DÖRT KOLDAN DEVAM EDİYOR

Akhisar Belediyesi asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yaz ayı boyunca birçok sokakta asfalt çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Zeytinliova Mahallesi ve şehir merkezinde asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Zeytinliova Mahallesinde birçok asfalt sorununu çözen Akhisar Belediyesi bölge halkının da takdirini topladı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezinde ise Reşatbey Mahallesi 319 sokak üzerinde asfalt çalışmalarını tamamladı.

Öte yandan alt yapısı yenilenen Cumhuriyet Mahallesi Çağlak yolu üzerinde de çalışmalar başladı. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Besim Dutlulu yaptığı açıklamada, “Asfalt çalışmalarımıza dört koldan devam ediyoruz. Ekiplerimiz Reşatbey Mahallesi 319 sokakta sıcak asfalt çalışmalarını sürdürürken, Cumhuriyet Mahallesi Çağlak yolu üzerindeki bozuk yolları asfalt kazıyıcı ile sıcak asfalt için hazır hale getiriyoruz.” dedi.

Çalışmaların olduğu bölgede vatandaşlar ile sohbet eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu, hava koşulları elverdiği sürece daha güzel bir Akhisar için asfalt çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ