AKHİSARLI ATLETLER ÇEYREK FİNALDEN ŞAMPİYONLUKLA DÖNDÜLER

16 Kasım 2022 tarihinde Denizli Pamukkale’de düzenlenen Türkiye Bölgesel Kros Ligi Çeyrek Final Yarışmalarında Manisa’yı Temsilen yarışan Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları başarıyla döndü.


Spor 20.11.2022 14:15:00 997 0

AKHİSARLI ATLETLER ÇEYREK FİNALDEN ŞAMPİYONLUKLA DÖNDÜLER

U14 Kızlar 1500 metre kategorisinde Nida Deniz KARATAŞ ikinci, U14 Erkeler 2000 metre Kategorisinde Mehmet Burak BOZTAŞ İkinci, U16 Kızlar 2000 metre Kategorisinde İrem ÖZTÜRK ise Üçüncü oldu. U18 Erkekler 3000 metre Kategorisinde ise Hasan UZUN Birinci, Mustafa Can AKBÜLEN İkinci, Yunus Emre TURAN üçüncü, Mehmet OKAN ise Beşinci oldu. U18 Erkekler Takımı toplamda 6 puanla fark ile şampiyon oldu. 3 Aralık 2022 tarihinde Bursa’da düzenlenecek olan Yarı Final Yarışmalarına Manisa’ya temsilen gitmeye hak kazandılar.

Kulüp Milli Takım Atletizm Antrenörü olan Nihat SARIDAĞ; “Sporcularımızla yaklaşık 5 yıldır hiçbir zorluğu bahane etmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başarmak için her zaman çareler aradık ve şampiyonluklarımıza bir yenisini daha ekledik. İlçemizi ve İlimizi ulusal ve uluslararası yarışmalarda temsil etmeye devam edeceğiz. Bize destek olan Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz ve Kulüp Başkanımız Hasan Hüseyin OKTAY’ a, teşekkür ederim.’’ dedi.

Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin OKTAY; “Sporcularımız ve Antrenörümüz yapmış oldukları çalışmaların ödüllerini aldılar ve almaya devam edip bizleri gururlandıracaklar. Bundan sonraki ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılarının devamı diler ve Milli Takım Atletizm Antrenörümüz Nihat SARIDAĞ’ a teşekkür ederim.’’ dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ