AKHİSAR'LI ORYANTİRİNG’CİLERDEN EĞLENCELİ SEZONU AÇILIŞI

Akhisar’lı Oryantiring’ciler Akhisar Gölet Yaşam Alanında 115 sporcuyla sezona merhaba dedi.


Gündem 11.10.2021 11:01:00 1367 0

AKHİSAR

Akhisar’lı  Oryantiring’ciler Akhisar Gölet Yaşam Alanında 115 sporcuyla sezona merhaba dedi.

Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L. G.S.K. , Akhisar Sportif Havacılık Spor Kulübü ve Akhisar Cumhuriyet M.T.A.L. Spor Kulübü sporcuları , sporcu velileri Oryantiring Antrenörleri Özgür Morbel , Emine Bilir , Fehmi Yaman ve Muammer İnan ‘ın yönetiminde sezonun ilk buluşması ve antrenmanını gerçekleştirdiler.

Oryantiring Antrenörü Özgür Morbel ; Tüm sporcularımız ve velilerimiz,  Oryantiring Sezonumuzun açılışı ve  ilk antrenmanında sizlerle beraber olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Spor bizlere kontrollü ,disiplinli ,planlı ve sağlıklı bir yaşam kazandırır.  Amacımız gençlerimizi  önce iyi bir birey , sonra da iyi bir sporcu olmaları için gayret edeceğiz. Tüm sporcularımızın Amatör Spor Haftasını da kutluyorum dedi.

Türkiye Birincisi Hüseyin Gökay ve Emine Bilir; Sporun ,özellikle de Oryantiring’in  kendilerine kattıkları önemli değişim ve değerlerden bahsettiler.

Eğlenceli ve neşe içerisinde geçen yılın ilk antrenmanının ardından sporculara limonata ve kuru pasta ikramı yapıldı. Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L. G.S.K. Başkanı Nazan Bahar sezon açılış programına iştirak ederek tüm sporculara başarılar diledi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ