ASDER´DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Akhisar Sanat Dostları Derneği (ASDER) Başkanı Hülya Arıcı Çap ve yönetim kurulu üyesi Cemail Doğru ve Ali Söyler ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü kutladı.


Gündem 12.01.2021 17:29:25 1437 0

ASDER´DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Akhisar Sanat Dostları Derneği (ASDER) Başkanı Hülya Arıcı Çap ve yönetim kurulu üyesi Cemail Doğru ve Ali Söyler ile birlikte gazetemizi  ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü  kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle  ziyarette konuşan ASDER Başkanı Hülya Arıcı Çap " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum. Bu vesile ile geçmişte derneğimizin çalışmalarında her zaman yanımızda olarak bizlerin çalışmalarını kamuoyuna doğru ve tarafsız olarak ulaştırdınız sizlere teşekkür ederiz. İçinde bulunduğumuz pandemi nedeni ile Dernek çalışmalarımızı yapamıyoruz ama inşallah bu zorlu süreç biterek Akhisar halkımıza kaldığımız yerden devam ederek sanat ile buluşturacağız. Bu nedenle 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar çalışmalarınızda başarılar dileriz" dedi.


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK