Baba Et Galerisi Hizmete Açıldı

Akhisar merkez Ragıpbey Mahallesi 16 sokak numara 65´te İbrahim Baba´nın açtığı Baba Et Galerisi hizmete girdi.


Magazin 12.08.2016 15:50:01 984 0

Baba Et Galerisi Hizmete Açıldı

Akhisar merkez Ragıpbey Mahallesi 16 sokak numara 65´te İbrahim Baba´nın açtığı Baba Et Galerisi hizmete girdi.

Baba Et Galerisi açılış kurdelesini CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin, CHP eski ilçe başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Esnaf Odaları başkanı Hasan Ali Men ve işletmeci İbrahim Baba birlikte kestiler.

Açılışın ardından konuşma yapan CHP Akhisar İlçe Teşkilatı başkanı İsmail Şahin; ?Mahalle kasabı ve bakkalı bizim geleneğimizdir. Bu geleneğe sahip çıkmak zorundayız. Çünkü en zor günlerimizde mahallemizin kasabının ve bakkalının bizim yanımızda olduğunu görürüz. Süper marketlerin çok moda olduğu bu dönemde böyle bir cesaretli davranışla, bu yatırımla bu mahalleliye güzel, hijyenik bir ortam oluşturmuş Baba Et Galerisi´ni kutluyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizi kutluyor, başarılar diliyorum? dedi.

Açılış nedeniyle gün boyu iş yeri önünde lokma hayrı yapan İbrahim Baba ? Açılış nedeniyle iş yerimizin önünde gün boyu lokma döktürüyoruz. Allah yapmış olduğumuz hayırlarımızı kabul etsin ? dedi. 

Düzenlenen açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Şahin, Akhisar Esnaf Odaları Başkanı Hasan Ali Men, eş, dost ve vatandaşlar katıldı.

(HŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ