CHP AKHİSAR İLÇE TEŞKİLATI ANKARA´DA

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş ve beraberindeki ekip, geçtiğimiz gün Ankara´ya giderek çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler.


Siyaset 24.02.2021 22:14:19 1381 0

CHP AKHİSAR İLÇE TEŞKİLATI ANKARA´DA

Ankara ziyaretleri kapsamında Dutlulu, Çavuş ve beraberindeki ekibin ilk adresi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Ahmet Akın, Gülizar Biçer Karaca ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke´ye oldu. Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Akhisar Belediye Başkanı tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında ?Akhisar´da yaptığımız güzel hizmetlerimizi anlattık ve hemşehrilerimizin selamını ilettik. Bizleri misafir ettikleri için kendilerine çok teşekkür ederim.? ifadeleri yer aldı.
Ekibin diğer adresi Cumhuriyet Halk Partisi´nin Türkiye Büyük Millet Meclisi´ndeki Grup Toplantısı oldu. Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, Akhisar İlçe Başkanı Umut Çavuş ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´nun katılım gösterdiği Grup Toplantısı´nda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun konuşmasını dinlediler.

 

KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ AÇILIŞINA DAVET

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı´nın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu ziyaret eden ekip, eski Akhisar Belediyesi hizmet binasının restore edilip Kültür ve Sanat Merkezi olarak Nisan ayında yapılması planlanan açılışa kendisini davet ettiler. Dutlulu bu görüşme sonrasında da ?Bizleri misafir ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.? yazılı ve görselle destekli sosyal medya paylaşımını gerçekleştirdi.

EKİBİN SON ZİYARETİ

Ankara´ya gidip CHP Grup Toplantısı´na katılan, Genel Başkan ve Yardımcılarını ziyaret eden ekinin son ziyaret adresi Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş´a oldu. Akhisar´da yapılacak hizmetlerle ilgili fikir alışverişinin yapılmasının ardından gerçekleştirilmesi istenilen projeler kendilerine sunuldu. Belediye Başkanı Besim Dutlulu görüşme sonrasında ?Bizleri misafir ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.




Haber Kaynak : HABER MERKEZİ