CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

Akhisar´da 7 Haziran 2021 tarihinde akşam saatlerinde Galericiler Sitesinde meydana gelen cinayetin şüphelisi yakalandı.


Polis/Adliye 10.06.2021 10:50:03 1399 0

CİNAYET  ZANLISI YAKALANDI

Akhisarda 7 Haziran 2021 tarihinde akşam saatlerinde Galericiler Sitesinde meydana gelen cinayetin süphelisi olarak aranan  S.K. isimli şahıs polisin sıkı takibi sonucu yakalandı, süpheli sahıs ceza evine gönderildi. 

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığınca  olay ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ?07.06.2021 günü saat:15.10 sıralarında İlçemiz Hürriyet Mahallesi 151 Sokak Galericiler Sitesi içerisinde meydana gelen ateşli silahla ?KASTEN ÖLDÜRME? olayında İ.Y. isimli şahsın öldürülmesi olayının şüphelisi olan S.K. isimli şahsın yakalanmasına ve olayın aydınlatılmasına yönelik Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Akhisar İstihbarat Büro Amirliği ve Akhisar Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan geniş çaplı araştırmalar sonucunda şahıs ilçemiz dahilinde suç aleti olan silah ile birlikte 09.06.2021 günü yapılan operasyon sonucunda yakalanmış, S.K. isimli şahıs sevk olduğu Adli Makamlarca tutuklanarak Akhisar T Tipi Ceza ve İnfaz Kurumuna Teslim edilmiştir. Akhisar halkının huzur ve güvenliği için gerekli çalışmalar aralıksız olarak devam etmektedir? ifadelerine yer verildi..


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ