DENİZBANK AKHİSAR ZİRAAT ODASI İŞBİRLİĞİ

DenizBank ve Akhisar Ziraat Odası , işbirliği ile Akhisar´lı Üreticilere %1,24´den başlayan avantajlı kredi imkânı..


Tarım/Hayvancılık 14.01.2021 09:39:53 1474 0

DENİZBANK AKHİSAR ZİRAAT ODASI İŞBİRLİĞİ

DenizBank ve Akhisar Ziraat Odası , işbirliği ile  Akhisar´lı Üreticilere %1,24´den başlayan avantajlı kredi imkânı..

DenizBank, 2020-2021 üretim sezonunda üreticiler yüzde 1,24 faiz oranına varan imkanlarla kredi kullanabilecekler..

Çiftçilerin gereksinimlerine yönelik özel çözümler geliştiren DenizBank, iş birlikleri ve sunduğu finansal çözümler ile üreticinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

 ?Tarıma destek ülkemiz ve üreticimize karşı sorumluluğumuz?

Denizbank ve Akhisar Ziraat odası arasında imzalanmış olan iş birliği ile üreticilere aylık %1,24´den başlayan faiz oranlarından avantajlı kredi imkanı sunularak, aynı zamanda Akhisar Ziraat Odası´nda yapılmış olan ilk toprak analizlerini de Üretici KART ile ÜCRETSİZ olarak yapabilecektir.

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, her zaman çiftçinin yanında olduklarını belirterek, yine her zaman çiftçinin yanında olan DenizBank işbirliği ile Akhisar Ziraat Odası olarak üreticilere avantajlı faiz oranlarından yararlanma imkanı sağlanmıştır.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Akhisar Çiftçievi Şube Müdürü Mehmet ÜZ  şunları söyledi; ?2003 yılından bu yana, Deniz´in bereketini toprağa, toprağın bereketini de çiftçimize, ülkemize aktarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tarımın finansmanı konusunda sadece Türkiye´de değil dünyada da büyük deneyime sahip bankalardan biriyiz. Her türlü tarımsal ihtiyacı karşılayabilecek geniş ürün yelpazemiz ile Türkiye´nin 81 ilinde hizmet veriyoruz. Sunduğumuz hizmetleri iş birlikleri ile zenginleştirme hedefimiz kapsamında Tariş üyesi üreticimize avantajlı kredi imkânı sunan kampanyayı hizmete almaktan mutluluk duyuyoruz. Milli bir mesele olarak ele aldığımız tarım alanına destek vermeye, üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz?.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ