DenizBank Akhisar Çiftçievi ve Selçikli Sulama kooperatifi arasında önemli iş birliği

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank, Selçikli Sulama Kooperatifi ile kooperatif ortaklarına sulama bedellerinin 5 ay vade SIFIR faiz ile ödeme imkanı sun


Gündem 14.10.2021 20:29:00 1395 0

DenizBank Akhisar Çiftçievi ve Selçikli Sulama kooperatifi arasında önemli iş birliği

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank, Selçikli Sulama Kooperatifi  ile kooperatif ortaklarına sulama bedellerinin 5 ay vade SIFIR faiz ile ödeme imkanı sunarak   devam eden iş birliğini yenileyerek çiftçinin yanında olmaya  devam ediyor.

 

Milli mesele olarak ele aldığı tarımda, Türkiye geneline yaygın 400’ün üzerinde şube ve 1000 kişilik uzman ekip ile hizmet veren DenizBank,  Selçikli Sulama Kooperatifi   ile hayata geçirdiği iş birliği ile üreticilere sağladığı nitelikli hizmetin yelpazesini genişletiyor. Denizbank Üretici Kart ile üreticinin tarımsal ihtiyaçlarını  6 aydan – 36 aya kadar vadelendirmeye devam ederken hasat sezonu içinde olan üreticilerimizin sulama bedellerini faizsiz ödeyebilmeleri adına Selçikli Sulama Kooperatifi  ile yapılan iş birliği kapsamında sulama bedellerinin 5 ay vade SIFIR faiz avantajı  ile çiftçinin yanında olmaya devam ediyor.

 “Gayemiz, çiftçilerimizin tüm ihtiyaçlarına etkili çözümler üretebilmek”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan DenizBank Akhisar Çiftçievi Şube Müdürü Mehmet ÜZ ,  üreticilerin hayatına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek için iş birliklerinin yelpazesini genişletmekten mutluluk duyduklarını söylerken, şöyle devam etti; “Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel banka olarak, üreticinin her türlü ihtiyacında tüm kaynaklarımızla yanında olmayı, ihtiyaçlarına sahip çıkmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. Bugün Selçikli Sulama Kooperatifi  başkanı Münir KARACA  ve yönetimi ile  bir kez daha çiftçimizin işine ve sektörümüzün geleceğine katkı sunacak bir güç birliğinin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlayış doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ