Hacet Akhisar´da umudu büyütüyor?

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 6. Sıra Milletvekili adayı Hayriye Hacet,Pazar günkü seçim çalışmalarına Akhisar´da 2. Sıra milletvekili adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile birlikte Pazar yeri gezerek devam etti.


Siyaset 4.06.2018 13:53:11 749 0

Hacet Akhisar´da umudu büyütüyor?

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 6. Sıra Milletvekili adayı Hayriye Hacet,Pazar günkü  seçim çalışmalarına Akhisar´da 2. Sıra milletvekili adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile birlikte Pazar yeri gezerek devam etti.

Pazar pazarında pazarcı esnafı ve Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet eden Hacet pazarcıların ve vatandaşın hallerinden memnun olmadıklarını, geçen seçimlerden farklı olarak bu seçimde bir umutlarının olduğunu umudun Cumhuriyet Halk Partisi ve Muharrem İnce olduğunu gördüğünü ifade etti.

Hacet ve Bakırlıoğlu birlikte sürdürdükleri Pazar gezisinde pazarcılara çiftçinin yatırım maliyetlerini düşüreceklerini yatırım maliyeti düşen çiftçilerin de alışveriş yapan vatandaşında pazarcıların da kazanacağını söylediler. Pazarda büyük bir ilgi ile karşılaşan Cumhuriyet Hlkpartisinin adayları ?partimizden 2 tane adayız bı defa Akhisar çok şanslı sizlerin desteği ile partimizi ve Muharrem İnce´yi iktidara taşıyacağız ve 24 Hairandan sonra daha güzel günlere uyanacağız? dediler.

Pazarda Hacetin elini sıkan bir amca ?Erdoğan gidici kızım gidici ?diyerek kendilerine verilen desteği belirtti.

Akşam ziyaretlerine Sindelli ve Sabancılar mahallelerinde devam eden Hacet, Sindelli´de tane zeytine verecekleri 1 TL pirim müjdesinde yoğun alkış aldı. Çiftçilerin mazotunun 3 TL olacağı, gübreden KDV ve ÖTV nin kaldırılacağı´nın artık vatandaş tarafından ezberlenmiş olduğu görüldü.

Sabancılar mahallesinde vatandaşlarla kahvehane de sohbet eden Hacet Burada vatandaşımızın derdiyle dertlenen Cumhuriyet Halk Partililer ile birlikte, hayatın dertlerini yaşayan insanımızla dertleşiyoruz. Emekli maaşlarındaki dengesizliğin konuşulduğu sohbette emekli maaşlarının 800TL ile 1400 TL arasında değiştiği emeklilere bu maaşların yetmediği konuşuldu. Hacet sözümüz söz ilk yıl 1500 TL´nin altında hiçbir emekli maaşı kalmayacak,2. Yıl da asgari ücretin yani 2200 TL´nin altında emekli maaşı kalmayacak dedi.Kırsalda çiftçi yanlış tarım politikalarıyla bitme noktasında. Gençlerin topraktan, çitten çubuktan umudu kalmamış, kendilerini Manisa´ya, fabrikalara atmaya bakıyorlar. İstiyorlar ki, bir işleri, aşları, emeklilikleri olsun. Ama ücret az, hayat pahalı. Buradaki Anne Babalar, Manisa´da yaşayan evlatlarına kira desteği göndermeye çalışıyor. Diyeceksiniz ki e, ne anladım ben bu işten? Biz buraya işte bunun için geldik. Umudu örgütlemeye geldik. Başka bir hayatın mümkün olduğunu, değişimin neler kazandıracağını, değişimin nasıl olacağını, hangi kadroların, nasıl çalışıp çiftçinin, çalışanın yüzünü güldüreceğini anlatmaya geldik. Ve görüyoruz ki bu umut ışığı insanlarımızda karşılık buluyor.

24  Haziran´da kabine girince size pirim vermeyi vaat eden,size açlık  sınırında maaş almaktan kurtaracak Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce´ye ve CHP ye oylarınızı istiyorum dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ