JASAT TİMİ SAHTE GÜBRELERİ İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE TESLİM ETTİ

Manisa Manisa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Jasat Timi ve Asayiş Timleri kaçak gübreye el koydu.


Polis/Adliye 17.12.2021 00:25:00 1601 0

JASAT TİMİ SAHTE GÜBRELERİ İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNE TESLİM ETTİ

Manisa Manisa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Jasat Timi ve Asayiş Timleri kaçak gübreye el koydu. Konu hakkında manisa valiliğinden yapılan yazılı açıklamada

“Manisa ili Akhisar ilçesinde 15.12.2021 günü saat 18:00 sıralarında alınan duyum ve yapılan çalışmalar neticesinde Manisa iline giriş yapacak olan piyasa değeri 500.000 TL olan 35 ton kaçak gübre Manisa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Jasat Timi ve Asayiş Timlerinin yapmış olduğu müşterek faaliyet neticesinde ele geçirilmiş, müşteki H.C.  ve O.K. ’nin sahte gübreyi Salihli ilçesinden şüpheli E.K.isimli şahıstan aldıkları tespit edilmiştir. Müştekiler ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır. Sahte gübreler İlçe Tarım Müdürlüğüne teslim edilmiş olup, şüpheli E.K. isimli şahsı yakalama çalışmaları devam etmektedir”denildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ