ORTOPEDİ UZMANI HAKAN DESTAN, AKHİSAR´DA YILIN DOKTORU SEÇİLDİ

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi, Hastane Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Akhisar´da yılın doktoru Ortopedi Uzmanı Hakan Destan seçildi.


Sağlık 3.08.2021 23:22:30 1764 0

ORTOPEDİ UZMANI HAKAN DESTAN, AKHİSAR´DA YILIN DOKTORU SEÇİLDİ

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi, Hastane Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Akhisar´da yılın doktoru Ortopedi Uzmanı Hakan Destan seçildi.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Hayırsever işadamı Hasan Kirazoğlu ve dernek Başkan yardımcısı Dt. Latif Çakmak ve yönetim kurulu üyesi Kenan Molla ile birlikte Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Hastane Başhekim Vekili Uzm. Dr. Sinem Albayrak´ı ziyaret etti.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  tarafından her yıl düzenlenen yılın doktoru ve yılın idarecileri töreni Hastanenin Konferans Salonunda yapıldı. Akhisar´da yaklaşık 10 yıldır görev yapan ve yılın doktoru seçilen Ortopedi Uzmanı Dr. Hakan Destan´a plaketini Dernek Başkanı hayırsever iş adamı Hasan Kirazoğlu verdi. Yılın idarecileri Başhekim Vekili Uzm Dr. Sinem Albayrak´a plaketini Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri başkanı Op. Dr. Erol Karaca, ve başhekim yardımcısı Uzm Dr. Hamza Bambal´a Dernek Başkan yardımcısı ve Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dt. Latif Çakmak verdi.

Törende konuşan Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Uzm. Dr. Sinem Albayrak;" Ben de Erol beye beni bu ekibe dâhil ettiği için çok teşekkür ediyorum. Yeni görevime bu motivasyonla başlamak beni çok mutlu etti. Hasan Kirazoğlu´na ve derneğimize, tüm çalışan arkadaşlara ve ekibimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Törende konuşan Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri başkanı Op. Dr. Erol Karaca;" Ben de Hasan Kirazoğlu´na teşekkür ediyorum. Gerçekten duygulanıyor insan. Yıllarca hizmet ettik, ayrılmak çok zor. Ama çok da uzak değiliz. İnşallah yine birlikte olacağız. Yoğun şekilde çalışıyorduk belki onun gibi olamayacak ama yine de bir arada olacağız. Dostluklarımız gelişti benim için çok değerlisiniz. Bu ödüller insanı motive ediyor, değer verildiğini hissetmek güzel bir duygu. Hakan Destan´ı tebrik ediyorum. Hakikaten ülke düzeyine yayılmış, İstanbul´dan ve diğer şehirlerden hasta geliyor. Yıllardır Başhekim yardımcılığımı yapan Sinem hanım ve Hamza bey de bana çok yardım ettiler. Onlardan çok şey öğrendim" dedi.

Törende konuşan Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Hayırsever işadamı Hasan Kirazoğlu;" Başhekim Erol Karaca´nın bir anda Manisa´ya gitmeniz hastane personeli ve bizleri üzdü. Akhisar´da güzel bir birliktelik olmuştu. Ama bu devlette bir görevdir. İnsanlar biraz daha yükselmek ister daha sonra emekli olur. Bu bir üzüntü oldu. Hakan Destan hocam namınız çok yürüdü. İzmir´e Bursa´ya kadar gitti. Özellikle buralardan gelen hastalar yapılan ameliyattan o kadar memnun kaldılar ki sizi bu sene ödüle layık gördük. Kirazoğlu Hastanesi özel bir hastaneden daha farklı şu anda. Bu sene de bu ödülü size layık gördük. İnşallah bu sene görevinizde başarılar dilerim" dedi.

Törende konuşan mikro cerrahi alanında yaptığı çalışmalarla Akhisarlılar tarafından sevilen  Ortopedi Uzmanı Dr. Hakan Destan;" Biz çalışanlar için takdir görmek önemli bir şey aslında. Bizleri motive ediyor, hele Akhisar´ın sayılan sevilen insanlarından takdir görmek daha da güzel. Ödül için teşekkür ediyorum." dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ