ÖZDARENDE MAĞAZASI DEV KAMPANYA

Akhisar´da 45 yıldır hizmet veren Özdarende Düğüncü mağazalarından dev kampanya


10.10.2021 09:54:11 2017 0

ÖZDARENDE MAĞAZASI DEV KAMPANYA

Özdarende Düğüncü    mağazaları Akhisar´da  Mobilya, Beyaz Eşya, Elektronik, Züccaciye ve  ev tekstili üzerine  Akhisar halkına 45 yıldır hizmet vermenin gurur ve mutluluğunu yaşarken 45. yıla özel dev kampanya başlattı. Özdarende Düğüncü mağazaları sahiplerinden Bayram Turgut kampanya hakkında ?Akhisar´da 45 yıldır  müşterilerimizin  iyi günde kötü günde yanında olarak vatandaşlarımıza  hizmet vermenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz,  uzman ve güler yüzlü personelimiz ile müşteri veli nimettir diyerek  hizmet vermekteydik.

Ancak Özdarende Düğüncü mağazaları olarak  Akhisar halkına daha modern daha kaliteli mobilya ürünlerini sunmak için mevcut mağazamıza tadilat yapma kararı  aldık. Almış olduğumuz bu tadilat kararı nedeniyle elimizde bulunan ürünlerde dev bir kampanya yaparak yüzde 50 indirime gidiyoruz. 

Bilindiği üzere ülkemizde yaşanan Covid-19 tedbirleri içerisinde dışarı çıkamayan vatandaşlarımıza da Watssap hattı üzerinden görüntülü olarak bize ulaştıklarında onlara da yardımcı oluyoruz. Zaten mağazalarımızda Covid-19 tedbirleri doğrultusunda Devletimizin almış olduğu kararlar nedeniyle Maske Hijyen ve sosyal mesafelere uyulurken mağazalarımızda dezenfekten yapılmaktadır. Bizlere vatandaşlarımız aşağıdaki telefon ve Watssap hattı  üzerinden ulaşabilirler? dedi.

 Tel : 0236 404 22 44

Watssap hattı: 0 545 691 52 39


Haber Kaynak : ERHAN ÇELİK