ŞOFÖRLER ODASINDA DEVİR TESLİM

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda Mehmet Emin Akarsu başkanlık görevini resmen devraldı.


Gündem 20.01.2022 00:07:00 1373 0

ŞOFÖRLER ODASINDA DEVİR TESLİM

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda Mehmet Emin Akarsu başkanlık görevini resmen devraldı.

16 Ocak Pazar günü Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kongresinde çoğunluk oy ile başkanlığa seçilen Mehmet Emin Akarsu, eski Başkan Halil İbrahim Doğan’dan görevi resmen devraldı. 19 Ocak Çarşamba günü saat 15.30’da eski Başkan Halil İbrahim Doğan, yönetimi, Oda’nın yeni Başkanı Mehmet Emin Akarsu, yönetimi ve basın mensuplarının katılım gösterdiği devir teslimde duygu dolu anlar yaşandı. 43 yıl Oda’da Başkanlık görevini icra eden Halil İbrahim Doğan, yıllar sonra koltuğunu Emin Akarsu’ya bıraktı. “Kazanan hizmet olacak” diyerek başladıkları seçim maratonu Emin Akarsu’nun oy çoğunluğunu alması ve başkanlığa seçilmesi ile noktalandı. Devir teslim töreni de seçim sürecindeki gibi aynı centilmenlik içerisinde geçti. Doğan, yeni Başkan Akarsu’ya yeni görevinde başarılar dilerken hayırlı olsun mahiyetinde yanında getirdiği çiçeği takdim etti.

Devir teslim töreninde konuşma gerçekleştiren Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Akarsu “Bütün kamuoyunun da şeffaf şekilde bilmesini isterim ki; Allah, bu saatten sonra üyelerimize hakkaniyet çerçevesi içinde, bir aile ortamı içerisinde, çalışan personelimiz, ekibimiz ile birlikte hizmet etmeyi nasip etsin. Bizim niyetimiz halisane. Tekrar söylemek isterim 2018’de de aday bendim. O zamanda ne oda adına ne sizin adınıza ne de ekibiniz adına kötü bir cümle telaffuz etmedik, etme gibi bir lüksüm de yok. Çünkü ben spor adabıyla yetişmiş ticaret mensubuyum. Allah bu saatten sonra inşallah sizin güzel bir noktaya getirdiğiniz odamızı bizlere de bir çıta daha yükseğe taşımamızı nasip eder, bundan mutluluk duyarız. Bizlerde baki değiliz. Bu oda şahsımıza ait bir mülkiyet değil. Bir gün gelir bizlerde birilerine bırakırız.

ÜYELERİMİZİN HİZMETKÂRI OLARAK GELDİK

50 yaşındayım. 31 yıldır Akhisar’da spor eğitmenliği ile uğraşıyorum. Bilerek boğazımdan haram lokma geçirmedim. Bunu ne için söylüyorum? Burada tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Eğer ki bu koltuk benim kötülüğüme olacaksa herkesin huzurunda söylüyorum ki, istifamı verir görevden ayrılırım. Gittiğim her yerde açık çeki parayla kazanmadım, itibarım ile kazandım. Bu sebeple bu güzel koltuğu 43 sene teşkil etmiş değerli büyüğüm, sayın başkanımdan teslim aldık. İnşallah da biz teslim edene kadar bunun çıtasını buradaki yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber yükselteceğiz, odamızda çalışan personel arkadaşlarımızla beraber neler yapabiliriz, biz bunun için uğraşacağız. Üyelerimizin hizmetkârı olarak geldik. Değerli basın mensupları, değerli arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Samimiyetimle dile getirmek istiyorum, başkanımın buraya geldiği her an ve her dakika gururlanırım. Her birinize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIM”

Odanın eski Başkanı Halil İbrahim Doğan ise devir teslim sırasında gerçekleştirdiği konuşmada “Ben sizin gibi birine odayı teslim ettiğim için müsterihim. İnşallah daha ileri götürürsünüz. Yan tarafta yazanem var. Her zaman en ufak bir sorunda yanınızdayım. Her zaman bir alo demeniz yeterli. Hayırlı uğurlu olsun. Allah’a emanet olun.” dedi.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ