ÜTOPİA WEDDİNG´TE MUTLU SON

Hüseyin-Satiye Tarhan´ın biricik kızları sosyal hizmetler uzmanı Ulviye Tarhan ile Hasan-Sadiye Esen´in oğulları Ak Parti milletvekili danışmanı İhsan Esen Ütopia Wedding yeşil siyah salonda görkemli bir düğün ile dünya evine girdiler.


Magazin 10.05.2016 11:37:16 1417 0

ÜTOPİA WEDDİNG´TE MUTLU SON

Hüseyin-Satiye Tarhan´ın biricik kızları sosyal hizmetler uzmanı Ulviye Tarhan ile Hasan-Sadiye Esen´in oğulları Ak Parti milletvekili danışmanı İhsan Esen Ütopia Wedding yeşil siyah salonda görkemli bir düğün ile dünya evine girdiler. Bu görkemli düğüne çok sayıda milletvekili,ilçe başkanları ve seçkin davetliler katıldı. Çiftlerin aile büyüklerinden

Hüseyin-Satiye Tarhan ve Hasan-Sadiye Esen düğüne katılan konuk ve davetlilerle tek tek yakından ilgilendiler. Manisa Ak Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Akhisar İlçe Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit gönderdikleri faks ve tebrik mesajları ile mutlu çifti tebrik ettiler. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlence ve coşku içinde devam etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ