Yılmazer Mimarlık Hizmete Açıldı

İnönü Mahallesi 152 Sokak N0: 44 Daire 3´teki Yılmazer Mimarlık Bürosu, Belediye Başkanı Salih Hızlı, CHP İlçe Başkanı İsmail, CHP Belediye Meclis üyesi Mimar Aydın Coşkun ve iş yeri sahibi Ali Yılmazer tarafından kurdelesi kesilerek hizmete aç


Magazin 12.08.2016 17:25:39 946 0

Yılmazer Mimarlık Hizmete Açıldı

 İnönü Mahallesi 152 Sokak N0: 44 Daire 3´teki Yılmazer Mimarlık Bürosu, Belediye Başkanı Salih Hızlı, CHP İlçe Başkanı İsmail, CHP Belediye Meclis üyesi Mimar Aydın Coşkun ve iş yeri sahibi Ali Yılmazer tarafından kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Açılışta konuşan CHP İlçe başkanı İsmail Şahin; ?Mimar Ali Yılmazer´in mimarlık bürosu hem Akhisar´ın güzelleşmesinde çok güzel projeler üretmesini diliyoruz. Akhisar´da bu kadar mimarın olması daha da güzel bir kentte yaşayacağımızın bir işareti olduğunu düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olmasını ve güzel projeler çizmesini diliyorum? dedi.

Yılmazer Mimarlık Bürosu sahibi Mimar Ali Yılmazer´e hayırlısı olsun temennisinde bulunan Belediye Başkanı Salih Hızlı; ?Şehirlerin mimarileri o şehirde yaşayan insanların ruhlarını yansıtırmış. Dolayısıyla bir kentin medeni olması o kentin mimarisiyle çok alakalıdır. Kentin mimarisi insanların ruhlarını, insanların ruhları da kentin mimarisini besliyor. Mimar kardeşlerimiz idealist bir şekilde bu kenti en iyi şekilde süslemeye çalışıyorlar. Bizim 2013 yılında yaptığımız bir imar revizyonu var. Bu revizyon sonrasında Akhisar´da yapılaşma çok hızlandı. Geri dönüşü olmayan bir hızla ilerliyor. Mimarlara ve inşaat mühendislerine düşen 50 yıl, 100 yıl bu şehirde kalacak olan yapıların estetik ve fonksiyonlarına dikkat etmek. Şehrin kendi özgün mimarisini üretebilmektir. Mimar Ali Yılmazer, kardeşimiz idealist bir arkadaşımızdır. İnşallah bu bağlamda bu şehrin yarınları için kent mimarisi ve insanların normal ve sosyal hayatlarını etkilediği için bu beslenmeyi en iyi şekilde oluşturabiliriz diye düşünüyorum. Ali kardeşimize hayırlı olsun diyorum. İnşallah Allah hayırlı kazançlar nasip eder? diyerek sözlerine son verdi.

Esperanza organizasyonluğun katkılarıyla açılan Yılmazer Mimarlık, konuk ve misafirlerine ikramlardan sonra açılış sona erdi.

(KM)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ